Esküvői tanácsok

A dekoráció mindig a” menyasszonyhoz készül”amit megpróbálunk a helyszínnel összeegyeztetni. Ha a menyasszony ruhája,”királylányos” ,akkor a csokra is olyan lesz,akkor a dekorban a csokor virágai,színei köszönnek vissza,ha a teremhez illik,ha xl-es abroncsos a ruhája.,akkor nagyobb helyre van szüksége.a főasztal és a háttér dekor között.

A terem „buktatói”:vannak fix tárgyak,hűtők,függönyök,amit nem lehet kivitetni,de megpróbáljuk elálcázni,ha kell.Van,hogy nagyon gyenge állmennyezete van,ami nem bír el pl.élővirág füzéreket,akkor könnyű organzákkal,lampionokkal,virág fejekkel lehet dekorálni.

Fényfüzérek:már mindenhova lehet rakni,áramforrástól függetlenül,mert elemes változatban is vannak,oszlopokra,háttérnek stb.

Virágok:érdemes a szezon virágait használni,az ára és a tartóssága miatt,de lehet,hűtött holland tulipánod augusztusban is,csak drágább és tűző napra ,kerti esküvőre nem ajánlott. Vannak virágok ,amiknek egész évben szezonjuk van,pl rózsák ,orchideák.stb, A főasztalnál szokott lenni a legtöbb dekoráció,mert arról készül a legtöbb fotó,és az ifjú párnak ad egy” keretet”hátteret,textillel,fénnyel,virággal,még virág allergia esetén is megoldható.

Asztali díszek,virágok:lehet magas,alacsony vázákba,kosarakba,vagy csak szirmot szórni,rengeteg lehetőség van,díszkavicsokkal,zöldekkel,mécsesekkel. Mindig egyedi,a dekorációhoz illő asztal számot,mécsest készítünk.

Kertek,udvarok dekorációja:nagyban függ az évszaktól,tűző napra kevés virágot lehet kitenni,de a lufi sem szereti a napot.Kerti esküvőknél ,mindíg van B terv,(szél,eső,vihar,miatt)

Templomok: általánosságban,mindenhol ,csak fehér virágokat engednek használni az oltárokra,a többi: virág,masni,stb.templomonként más,egyeztetni kell.

Sátrak,pavilonok: Nagyon szépeket is lehet már bérelni,ugyan úgy lehet dekorálni mint egy termet.

 

EgriNász.hu

 


 

Minden jog fenntartva! www.pankadekor.com

www.jegadesign.hu