Bemutatkozás

„A sátortól a kastélyig,minden ami dekor”

Már 15 éve a szlogenünk.,Tapasztalt kolléganők és frissen végzett fiatalokból áll a csapat,ami sokféle stílust és látásmódot produkál. Rendszeresen járunk virágkötészeti versenyekre,bemutatókra,hogy képezzük magunkat,és az új trendekkel képben legyünk.,imádjuk az új őrült ötleteket.A hagyományos,romantikus esküvőtől az extravagánsig,mindenféle stílusban és helyszínen dolgozott már a csapat.

Sok -féle stílusú dekorációnk van:textilek,vázák,lampionok,fények,mécsesek stb.amit nem kell külön bérelni,benne vannak az árban. Árajánlatot csak személyes egyeztetés,után adunk,ami függ :a helyszíntől,évszak(virág árak) extra kívánságoktól stb. A dekorációért felelünk,a helyszínt,falakat,gipsz stukkókat,abroszokat stb. nem rongáljuk,a munkát a  helyszínnel egyeztetve végezzük el,ha kell, éjszaka.A bontást,elszállítást, szintén,(többnyire hajnalban kell ,szállodáknál,éttermeknél)
Vállaljuk: esküvők teljes körű dekorációját, mindent ami a  helyszínen kell.

Terem dekoráció: textil,organza,fényfüggöny,lampionok,lufik,élővirág kompozíciók,vendég és fő asztalra,háttérnek. Üveg kavicsok,mécsesek,asztalszámok stb. Kert, :udvar dekoráció,virágok,boldogság kapu,kerti fények Templom dekoráció:virágok,organzák,masnik Sátor ,pavilon dekoráció. Mindent megoldunk,csak a stílust találjuk ki ! A romantikus,és azon belül(vintage,provance)úgy látszik soha nem megy ki a divatból,de egyre több öko,natur esküvőt csinálunk.Válasssz
Ha csak tanácsra van szükséged,akkor is hívj nyugodtan!

 

Minden jog fenntartva! www.pankadekor.com

www.jegadesign.hu